Lapper av sunn smoothie

Enkelt
30 min.
Vi har latt oss inspirere av Jamie Oliver og laget supergode lapper av smoothie med blåbær og banan. Lappene serveres med valgfri topping mens de fortsatt er varme.
Vurder oppskriften

Slik gjør du

Lapper og smoothie smaker supergodt hver for seg, så hvorfor ikke kombinere dem og lage sunne smoothielapper? Det har kjendiskokken Jamie Oliver gjort, noe vi har latt oss inspirere av i denne oppskriften. Den friske smoothieblandingen gir smakfulle lapper som garantert blir godt mottatt hos både små og store. Perfekt til helgefrokosten eller når du har lyst på noe ekstra godt til kvelds . Topp lappene med det du liker best. Vi synes de smaker himmelsk med vaniljekesam, kiwi og honning!

Lapper av smoothie lager du slik:

Tin 150 gram av blåbærene og kjør dem i blenderen med banan, drikkeyoghurt, egg, mel og bakepulver til du har en jevn røre.

La røren svelle i 15 min, før du blander resten av blåbærene forsiktig inn.

Smelt litt Soft Flora steke & bake i en teflonpanne og hell røren direkte i stekepannen i den størrelsen du selv ønsker.

Stek dem et par minutter på hver side til de er gylne og sprø i kantene.

Antall porsjoner:

Produkter i oppskriften

Soft Flora Steke og Bake

Soft Flora Steke og Bake

Kommentarer

 • Bruker
  kamilla

  jeg brukte litt bringebær og havregryn i tillegg. jeg brukte også blåbær yoghurt o stedet for drikkeyoghurt. ble et veldig vellykket resultat!

  • Mills
   Cecilie,

   Det høres veldig godt ut, Kamilla 😊Det er supert å kunne variere med andre bær og yoghurt-typer etter ha man liker best og har lett tilgang på 👍

 • Bruker
  Frida

  Ikke bruk Biola 🙁

  • Mills
   Signe Marie,

   Hei Frida, takk for innspill! Verdt å ta med seg 😉

  • Bruker
   Johanna Risberg

   Oii jeg så dette etter jeg hadde laget det med Biola

   • Mills
    Cecilie,

    Og hvordan ble resultatet med Biola, Johanna? Fungerte det greit?

Lignende oppskrifter