Pannekakemuffins med bær


35 min.

Visste du at pannekaker også kan stekes som muffins? Pannekakemuffins blir luftige og saftige smaker ekstra godt fylt med ferske bær. Disse enkle pannekakemuffinsene passer ypperlig som en rask frokost, til matpakken eller som smakfull kveldsmat. Oppskriften gir 12 pannekakemuffins.

Ingredienser

  • 2 dl hvetemel
  • 1 dl sammalt hvetemel, finmalt
  • 3 ts bakepulver
  • 1 ts salt
  • 1 ss sukker
  • 2.5 dl melk
  • 1 stk egg
  • 3 ss Soft Flora Steke og Bake
  • 50 gram blåbær
  • 50 gram bringebær

Slik gjør du

  • Bland sammen hvetemel, sammalt hvetemel, bakepulver, salt og sukker i en bolle.

    Tilsett melk og egg, og pisk til du har en jevn og luftig røre.

    Smelt Soft Flora Steke og Bake og ha i pannekakerøren.

    La røren hvile i 30 minutter.

    Varm opp ovnen til 200 grader.

    Vend inn blåbær og bringebær i røren.

    Fyll muffinsformene til de er 2/3 fulle og stek pannekakemuffinsene i 25 minutter.

    Tips: Du kan fylle pannekakemuffinsene med det du ønsker. Prøv små biter av stekt bacon eller en søtere variant fylt med sjokoladebiter og nøtter.