Glutenfrie proteinrundstykker


40 min.

25 minutter er alt du trenger for å få disse supersaftige og proteinrike rundstykkene på bordet. Fiberrike havregryn sørger for at rundstykkene metter godt. Rundstykkene kan fryses ned og passer godt både til frokost, i matpakken og til kvelds. Oppskriften gir 6 rundstykker.

Ingredienser

  • 250 gram mager kesam
  • 250 gram glutenfrie havregryn
  • 2 stk egg
  • 0.5 ts salt
  • 2 ts bakepulver
  • 2 ss Vita hjertego' Optimal olje

Slik gjør du

  • Sett ovnen på 180 grader.

    Ha alle ingrediensene i en bolle og rør rundt med en slikkepott til ingrediensene har blandet seg sammen. Ikke rør for kraftig eller for lenge, da kan rundstykkene bli tørre.

    Form 6 rundstykker og legg de på et bakepapir.

    Stek rundstykkene i 20 minutter og la de hvile i minst 10 minutter før du nyter de sammen med favorittpålegget ditt.

    PS. om du ikke trenger at rundstykkene er glutenfrie kan du fint bruke vanlige havregryn.