Denne krydderkaken er saftig og full av gode smaker som kanel, kardemomme og ingefær. Toppet med en frisk ostekrem-glasur er dette en kake som passer for både store og små anledninger.

Ingredienser

1 porsjon

Krydderkake

5 stk egg
1.5 dl sukker
2 dl brunt sukker
3 dl kefir
6 dl mel
3 ts kanel
2 ts kardemomme
2 ts ingefær
1 ts vaniljesukker
2 ts bakepulver
2 ts natron

Ostekrem

200 gram kremost
100 gram Melange
1.5 dl melis
1 ts vaniljesukker

Produkter i oppskriften

Flytende Melange med smør- og rapsolje
Flytende Melange med smør- og rapsolje
Flytende Melange med smør- og rapsolje kombinerer den gode smørsmaken med oljens enkelhet og Mela… Les mer
Melange original
Melange
En unik sammensetning av planteoljer gjør at Melange i folie egner seg svært godt til all form fo… Les mer

Kommentarer

  • Karin nermoen

    Skal prøve denne oppskriften nå er kaka ok uten topping?
    Mvh Karin

    • Cecilie,

      Hei Karin! Fordi denne krydderkaken er saftig og full av gode smaker som kanel, kardemomme og ingefær, er den også veldig god uten glasur. Lykke til! 🙂

  • Liv Ellen Dale

    Hei.. tror du jeg kan lage denne oppskrift i muffinsformer?

    • Cecilie,

      Hei Liv Ellen! Ja, det går helt fint å bruke muffinsformer, men husk at steketiden blir noe kortere, så følg med underveis. Lykke til! 🙂

  • Hanna

    Dette er den beste krydderkaken jeg noensinne har smakt, kommer til å bruke denne oppskriften mye framover! Til og med gjestene spør etter oppskrift🤩

    • Cecilie

      Hei Hanna! Så hyggelig å høre at kaken falt i smak. Det er den beste tilbakemeldingen vi kan få, takk skal du ha, og lykke til med bakingen! 🙂

  • Sylvia Rønning

    Kan denne fryses

    • Anne Cathrine

      Hei Sylvia! Ja, du kan utmerket godt fryse denne kaken. Del den opp i mindre stykker og pakk godt inn. Mindre kakestykker tiner raskt og gjør det enkelt å ta opp litt og litt når man blir fysen på kake 😊