Hjemmelagde fiskekaker med remulade
Fiskekaker er en hverdagsfavoritt som er veldig lett å lage selv! Det er også en ypperlig måte å få hele familien til å spise en god porsjon fisk. Server fiskekakene nystekte, med deilig remulade fra Lohmanders og frisk salat. Oppskriften gir cirka 6 fiskekaker.
Ingredienser
Slik gjør du
1. Kjør fiskefilet og salt i en kjøkkenmaskin med knivblad til du har en jevn og seig masse.
2. Tilsett så potetmel og melk, og kjør det videre til alt er godt blandet. Vend inn hakket gressløk til slutt.
3. Form massen til fiskekaker og stek dem gylne på begge sider i en varm panne med flytende Melange i fem minutter på hver side, da skal de være akkurat gjennomstekte.
4. Server fiskekakene nystekte med salat, Lohmanders remulade og sitronbåter.
Tips!
Torskefilet kan fint byttes ut med filet av annen hvit fisk. Sei, hyse og steinbit smaker også godt i fiskekaker.
Kommentarer