Oppskrift på bakaliaros plaki

Bakaliaros plaki er en deilig gresk rett laget med torsk, tomat, løk og potet. Oppskriften har vi fått fra den greske kokken Georgios Fragkias.

Se hvordan du lager den her

Det gode fra middelhavskosten

Den gode smaken

Nytelse i hverdagen

Laget av smør- og olivenolje

mann og dame på gul scooter i gate med brostein

Kjøp Olivero – vinn en scooter

Send inn bilde av kvitteringen til Olivero på Messenger innen 14, mai og vær med i trekningen av en gul Vespa 50 Sprint Scooter.

Les konkurransevilkårene her
Sole á la Meunière - stekt flyndre i smørsaus i stekepanne med persilledryss

Sole á la Meunière – stekt flyndre i smørsaus

Sole á la Meunière er en klassisk fransk fiskerett.I Frankrike er det vanligst å bruke denne enkle teknikken til å steke sjøtunge, men det er ikke noe i veien for å bruke smørflyndre, som vi har gjort her, rødspette eller til og med små, hele ørreter.

Slik gjør du