Mills AS er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Denne erklæringen inneholder opplysninger du har krav på når det samles inn opplysninger fra mills.no og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger.

1. BEHANDLING AV PERSONOPPLYSNINGER PÅ MILLS.NO

Mills AS har det daglige ansvaret for behandlinger av personopplysninger på mills.no, med mindre annet er oppgitt under. Du vil ikke få målrettede annonser fra Mills basert på ditt besøk på mills.no.
Dekode INTERAKTIV AS er Mills sin leverandør for drift, utvikling og vedlikehold av nettstedet. Via sin underleverandør Digital Ocean, som leverer hosting (der nettsiden og tilhørende filer er lagret), registreres webtjenerlogger (IP-adressen til besøkende). Disse slettes etter 60 dager.

2. KONTAKTSKJEMA OG REKLAMASJONSSKJEMA PÅ MILLS.NO

Henvendelser sendt inn via kontaktskjema og reklamasjonsskjema håndteres av Mills Forbrukerservice.
Persondata som du har delt med Mills; navn, adresse, telefonnummer, mailadresse og eventuelt kontonummer, har blitt registrert hos Mills. Denne informasjonen er nødvendig for å kunne behandle henvendelsen og saken, men vil ikke bli brukt i noen annen sammenheng. Denne informasjonen blir slettet etter 6 måneder.

3. NETTSTATISTIKK

Mills benytter Google Analytics for å samle informasjon om hvordan brukere benytter mills.no. Formålet med dette er å utarbeide statistikk som vi bruker til å forbedre og videreutvikle nettstedet. Eksempler på hva statistikken gir svar på er hvor mange som besøker ulike sider, hvilke oppskrifter som er mest besøkt, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes.

Mills AS anonymiserer deler av nettbrukerens IP-adresse før informasjonen lagres og bearbeides av Google. Det gjør vi ved å fjerne de siste sifrene fra en IP-adresse før informasjonen lagres av Google Analytics. Dermed kan ikke den anonymiserte IP-adressen brukes til å identifisere deg som enkeltbruker.

4. TJENESTER PÅ MILLS.NO

Kommentarfelt

På mills.no er det mulig å stille spørsmål til oppskrifter ved å benytte kommentarfeltet under oppskriften. Ønsker du å få beskjed på e-post når ditt spørsmål er besvart må du oppgi din e-postadresse. Denne adressen lagres midlertidig i WordPress – som er publiseringsløsningen nettsiden er laget med – og slettes automatisk når spørsmålet er besvart av en av våre redaktører.

5. INNEBYGGET INNHOLD FRA YOUTUBE OG ANDRE SIDER

Artikler og oppskrifter på mills.no benytter i noen tilfeller innebygget innhold. I de fleste tilfeller er det snakk om videoer fra YouTube. Når disse artiklene vises, settes det cookies på samme måte som hvis du så filmen på Youtube. Dersom du har takket nei til cookies vil ikke videoen vises i artikkelen.