Mat- og merkevarehuset på Grünerløkka

Mills AS er et norsk, familieeid mat- og merkevarehus som ble etablert på Grünerløkka i Oslo i 1885. Der holder vi hus fremdeles, og produserer og markedsfører flere av landets mest kjente og kjære matvarer under merkevarene Delikat, Mills, Vita hjertego’, Soft Flora, Olivero, Plantego' og Melange. Vår hovedoppgave å gjøre det enklere for dagens og fremtidens generasjoner å samles rundt sunn og god mat.

Les mer om Mills AS
Melange-bil dekket av reklame.

Matglede siden 1885

Har du noen gang lurt på hvor lenge den folkekjære majonesen fra Mills har eksistert? Eller hvor den første produksjonen av Melange ble gjort? Og var du klar over at selskapet Mills AS er eid av den norske familien Heje? Ja, vi har en hel masse spennende historie å by på. Bli med på noen av våre historiske høydepunkt, avsnitt for avsnitt!

Historiske høydepunkt
Ansatte spiser lunsj på messanin
Med store, flotte vinduer får lyset slippe inn og de ansatte kan nyte synet av Sofienbergparken mens de spiser lunsj.

Vi holder til i prisbelønte lokaler midt på Grünerløkka

I det som tidligere var fabrikk kan vi i dag nyte åpne, lyse lokaer med mye historie i veggene. 

Les mer om våre lokaler
Agra Margarinfabrikk - tegning fra 1921

Vår eier

Mills AS eies av Agra – et familieeid konsern, stiftet i 1885 av odelsgutten Knut K. Heje. I dag eies vi fortsatt av Heje-familien, og vi holder til på samme adresse som Agra Margarinfabrikk ble til da eventyret startet.

I dag er Agra et av Skandinavias største merkevarebaserte næringsmiddelkonsern med selskaper i Norge (Mills AS), Sverige (Foodmark Sweden AB) og Danmark (Stryhns AS).  De fleste produktene produseres ved konsernets ti produksjonsanlegg i Skandinavia og Polen. Agra har i dag 970 ansatte fordelt på alle landene og har en omsetning på NOK 3,5 milliarder.

agra.no