Hjemmelaget skagenrøre

Skagenrøre er en smakfull salat som passer ekstra godt til de anledningene hvor man vil kose seg litt. Lages med reker, krepsehaler og en dressing av majones, crème fraîche, rødløk og dill.

Få oppskriften på skagenrøre her

God smak siden 1951

Ekte hverdagsglede for hele familien

Inspirerende hverdagspålegg

Smakshever & ingrediens til middag

Smakfulle hverdagsoppskrifter

Produktkategorier

Reker med Mills Majones en sommerdag

Mills Majones

Mills majones traff butikkhyllene i 1951 og ble en umiddelbar favoritt hos svært mange nordmenn. Ikke ble det et kortvarig kjærlighetsforhold heller; i løpet av de siste snart 70 årene har majonesen vår fått en posisjon det er ytterst få matvareprodusenter forunt å oppleve.

Mills original kaviar

Mills Kaviar

Når du åpner en tube Mills kaviar så er det enden på en lang reise som startet dypt nede i de kalde bølgene utenfor Nord-Norge over et år tidligere.

Leverpostei fra Mills. Foto.

Mills Leverpostei

Mills Ovnsbakte posteier er bakt i stekeovn på den gode gamle måten. Dette gjør at posteiene bevarer saftigheten og den gode smaken - og får en gyllen stekeskorpe!

Brødskiver med Mills peanut butter

Peanut Butter

Mills Peanut Butter er et naturlig kosepålegg, rikt på nøtter som smaker godt og gir energi. Mange bruker peanut butter direkte på brødskiven som pålegg, men det har også mange andre bruksområdene i matlaging. Vi foreslår peanøttkake – eller hva med cup cakes, cookies og smoothies? Mulighetene er uendelige!

Mills ekte remulade på tube og pakke på middagsbord. Foto.

Mills Remulade

I en hektisk hverdag kan en liten dæsj remulade gjøre middagen litt mer fristende og smakfull.

Mills Potetmos

Mills potetmos og -stappe

Mange ønsker seg et alternativ til den populære potetmosen – en real potetstappe som gir den gode hjemmelagde følelsen. Derfor har vi laget en potetstappe med grovere struktur, små potetbiter og mer potetsmak. Og best av alt - den er kun laget av norske råvarer.

Fløtegratinerte poteter

Mills Fløtegratinerte poteter

I Mills potetprodukter benyttes kun førsteklasses råvarer. Mills har lange tradisjoner som leverandør av potetprodukter til middagsbruk. Både innen potetmos og fløtegratinerte poteter er vi landets største leverandør med de mest populære produktene. Produktene har bred distribusjon og finnes i de aller fleste butikker rundt i Norge.

Lofoten