
Tips
Her finner du alt fra eggeekspertens seks beste tips på hvordan du koker egg, til tips om hvordan du får i barna nok omega-3.

Sju dipper og dressinger du kan lage med ting du allerede har i kjøleskapet
Med majones som base kan du med få ingredienser lage en enkel dipp eller dressing. Her får du syv oppskrifter du kan lage med ting du mest sannsynlig allerede har...

Den store waldorfsalat-guiden
Det er liten tvil om at waldorfsalaten har blitt et fast tilbehør på mange norske koldtbord, særlig i tiden rundt jul og nyttår. Varianten som de fleste nyter i dag...

Tre hjemmelagde burgere med digg dressing
En god, hjemmelaget burger fortjener en skikkelig digg dressing av majones. Enten du går for en klassisk cheeseburger, en saftig kyllingburger eller en smakfull baconburger, så er en deilig og...

Tre digge tilbehør til hamburgeren
Et godt burgermåltid er ikke komplett uten skikkelig digg tilbehør. Det mest vanlige er selvsagt pommes frites. Og det er ikke så rart. Sprø potetstaver med et dryss salt smaker...

Fire hjemmelagde burgerdressinger
En skikkelig god burgerdressing kan gjøre enhver burger til et festmåltid. Med Mills majones som base kan du enkelt lage deilige dressinger med mye smak. Du kan enkelt bytte ut...

Hamburger
Majones er hamburgerens bestevenn. Med Mills Ekte Majones for hånden har du uendelig med muligheter til å lage en fyldig og smakfull hamburgerdressing som passer perfekt på din favorittburger. Hent...

Fem ulike tilbehør til ribbe
Kunne du tenke deg å prøve nytt tilbehør til årets ribbemiddag? Her får du fem herlige tilbehør til ribbe som passer til både ribbemiddagen og til rester av ribbe. Disse...

Smakfullt tilbehør til tacoen
Det er ingen tvil om at tacoen for lengst har funnet plass i de aller fleste hjem, og med taco på menyen uke etter uke, kan det vært fint med...

Derfor ble kaviar en påleggsfavoritt
Det er ingen tvil om at kaviar på tube er et særnordisk fenomen, som i liten grad er kjent utover landegrensene i Norden. Det var få som trodde at kaviar...

7 grunner til å elske peanøttsmør
Smaken i seg selv er jo god nok grunn til å elske peanøttsmør, men vi gir deg likevel 7 andre grunner.

Tre burgere med smakfulle burgerdressinger
Enten du går for vegetar, kylling eller storfe, så smaker burgeren eksta godt når den toppes med en burgerdressing. Her får du oppskrift på tre saftige burgere med hjemmelagde dressinger...

10 ting du kanskje ikke visste om kaviar
Den blå tuben med kaviar har vært en fast gjest på mange norske frokostbord siden 50-tallet. Men hva vet du egentlig om det folkekjære pålegget? Her har du 10 fakta...

Tre enkle tilbehør til fiskekaker
Fiskekaker er en populær middagsrett i mange hjem, men å finne på nytt tilbehør er ikke alltid like enkelt. Her har vi samlet tre enkle og smakfulle tilbehør som passer...

Tre enkle måter å posjere egg på
Posjert egg ser avansert ut og er en flott måte å imponere på med eggmåltidet. Heldigvis er det å posjere egg mye enklere enn det ser ut til, særlig om...

Dette er trikset som gjør egget enkelt å skrelle
Det finnes mange tips til hvordan du kan få egg som er enkle å skrelle, men fungerer de egentlig? Vi har satt rådene på prøve og gir deg resultatet i...

Tips og oppskrifter med egg
Siden 1996 har egget hatt sin helt egne dag, nemlig Verdens eggdag, og den faller på den andre fredagen i oktober hvert år. Egg er en veldig allsidig råvare som...

4 digge sandwicher som passer som turmat
Uansett om turen er lang eller kort, er det viktig å fylle sekken med god turmat. Turmaten sørger for at du har nok energi til å orke hele turen, og...

Oppskrifter med leverpostei
Leverpostei er et kjent og kjært pålegg i vårt langstrakte land, og mange har funnet sitt favorittopping som hører til på toppen av leverposteien. Alt fra syltet agurk og rødbetspirer,...

Derfor elsker nordmenn brød
Å spise brødskiver med pålegg til frokost, lunsj og kvelds er en norsk særegenhet og en viktig del av vår kulturelle matidentitet. Men visste du at det er én mann...

Spis mer grønt med disse vegetarsandwichene
Ønsker du å øke inntaket av grønnsaker i hverdagen? Prøv en av disse smakfulle vegetarsandwichene.

Slik steker du sopp – og flere gode tips til tilbereding og oppbevaring
Nå bugner det av skogens gull, og mange tar kurven fatt for å plukke smakfulle godsaker. Her får du soppekspertens beste råd til hva du kan gjøre når du har...

Alt du trenger å vite om omega-3 fettsyrer
Mange har hørt om omega-3, og at dette er bra for kroppen. Men hvorfor, hvor mye og hvor fra, er det ikke like stor sikkerhet rundt. Her svarer Marte Gjeitung...

Så enkelt lager du en god matpakke
Det finnes mange ulike måter å lage en god og næringsrik matpakke på, og det trenger ikke være vanskelig. Her får du forslag til tre enkle og næringsrike matpakker som...

Alt du trenger for å lage krabbefest
Det er på høsten krabben er mest kjøttrik og smakfull, noe som er en ypperlig anledning til å samle gode venner og familie til en hyggelig krabbefest. Her får du...

Enkelt og smakfullt tilbehør til reker
Med både tradisjonelt tilbehør og nye smaker, kan du enkelt løfte rekefesten til nye høyder. Vi har samlet vårt favorittilbehør til reker, som garantert vil slå an på sommerens rekefest.

Slik lager du ditt eget nøttesmør
En foodprosessor eller en blender er alt du trenger for å lage ditt eget nøttesmør. Da kan du kombinere nøtter og andre smaker akkurat som du ønsker. Resultatet er et...

6 digge hamburgerdressinger du enkelt lager selv
Majones er hamburgerens beste venn. Her får du seks digge hamburgerdressinger du kan lage med majones.

Oppskrifter med peanøttsmør
Peanøttsmør er et kjent pålegg på brødskiva, men det kan brukes til så mye mer! Her har vi samlet våre favorittoppskrifter hvor peanøttsmør står på ingredienslisten - alt fra en...

5 ting du ikke visste du kunne bruke majones til
Majones kan brukes til mye mer enn du tror. Her er fem ting du sannsynligvis ikke visste du kunne bruke majones til.

Slik lager du perfekt eggerøre
Myk, luftig og saftig er konsistensen du er på jakt etter når du lager eggerøre. Innovasjonskokk i Mills, Erik Egtvedt, forteller at det flere ting du må passe på om...

Slik brukes Mills kaviar i utlandet
Går du inn på en 7-Eleven i Singapore vil du finne ferdige pastaretter med Mills kaviar. I Bangkok kan du få kaviar på sushien. Det er nemlig ikke bare i...

Tre nye måter å spise Mills kaviar på
Mills kaviar smaker av lange tradisjoner. De aller fleste spiser kaviar på den samme måten som de gjorde da de var barn, mens andre våger seg ut på nye varianter....

En majones – 10 dipper!
Har du en tube Mills majones for hånden, har du en hel verden av muligheter foran deg. Her får du 10 ulike dipper og dressinger som alle krever maks 4...

Slik får du perfekt kokte egg – hver gang
Liker du egget bløtkokt, smilende eller hardkokt? Her finner du koketider for egg, i tillegg til tips fra Norges fremste eggeekspert på hvordan du lykkes med å koke eggene.

Derfor bør du spise reker og blåskjell på vinteren
De fleste forbinder reker, blåskjell og andre skalldyr med sommer og sol og sjøskvulp. Men ferske skalldyr er å få kjøpt året rundt, og om vinteren er de på sitt...

Slik får du i barna nok omega-3
Omega-3 har mange gode helsegevinster, og er ikke minst viktig for barn. Som forelder kan det føles vrient å få barna til å spise nok fisk, men heldigvis finnes det flere...

Vi lanserer ny og forbedret kork på majonestuben
Tykk eller tynn stripe med majones? Med ny kork på Mills majones kan du velge stripestørrelse selv.

Tipsene som gjør kalkunen perfekt hver gang
Kalkun er blitt et fast innslag på mange norske middagsbord til jul og nyttår. Vi har alliert oss med Nancy Sandmæl fra kalkunens hjemland, USA, for å få tips til...

Derfor går koldtbord aldri av moten
Visste du at vi startet med koldtbord allerede på 1500-tallet? Norges beste hobbykokk, Cathrine Olsen, deler sine beste tips til nye vrier på det tradisjonelle måltidet.