![Seks bløtkokte egg i kartong. Foto.](https://mills.no/content/uploads/sites/2/2017/10/BlC3B8tkokte-egg.jpg)
Tips og oppskrifter med egg
Siden 1996 har egget hatt sin helt egne dag, nemlig Verdens eggdag, og den faller på den andre fredagen i oktober hvert år. Egg er en veldig allsidig råvare som kan bli til alt fra omelett, eggerøre og cloud eggs, til å være bindevevet i kaker og bidrar til heving. I tillegg er egg en spesielt næringsrik matvare som inneholder nesten alle næringsstoffene som kroppen trenger. Altså er det mye feire!
![](https://mills.no/content/uploads/sites/2/2022/01/Egg-koker.jpg)
Slik koker du egg
Liker du egget bløtkokt, smilende eller hardkokt? Norges fremste eggeekspert gir deg tipsene som gjør deg til en mester på å koke egg. Følg den enkle guiden og du trenger aldri mer ergre deg over for bløte eller harde egg.
![](https://mills.no/content/uploads/sites/2/2017/05/EggerC3B8re.jpg)
Slik lager du perfekt eggerøre
Innovasjonskokk i Mills, Erik Egtvedt, forteller hvordan man lager perfekt eggerøre. Det er særlig to ting du må passe på for å oppnå den myke, luftige og saftige konsistensen.
![](https://mills.no/content/uploads/sites/2/2022/01/Egg_gammelt-vs-nytt.jpg)
Dette er trikset som gjør egget lett å skrelle
Det finnes mange tips til hvordan du kan få egg som er enkle å skrelle, men fungerer de egentlig? Vi har satt rådene på prøve og gir deg resultatet i vår uhøytidelige test.