Vegetarburger med rødbetdressing

Denne enkle vegetarburgeren serveres med en kremet hamburgerdressing av rødbeter. Sødmen fra rødbetene gir en fyldig og smaksrik dressing, som sammen med en saftig vegetarburger garantert vil falle i smak.n

Tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
Vanskelighetsgrad: Enkelt

Dette trenger du:

Rødbetdressing:

  • 20 gram syltede rødbeter
  • 165 gram Mills Majones
  • 2 ss syltelake

Vegetarburger:

  • 600 gram kikerter
  • 1 stor gulrot
  • 1 dl griljermel
  • 1 ts salt
  • 2 ss Mills Soyaolje
  • 4 hamburgerbrød
  • 1 rødløk
  • 2 tomater
  • 30 gram syltede rødbeter
  • 100 gram hjertesalat

Slik gjør du:

Rødbetdressing:

  1. Finhakk rødbetene.
  2. Ha Mills Majones, lake fra de syltede rødbetene og finhakkede rødbeter i en bolle og rør godt sammen.

Vegetarburgere:

  1. Sil av vannet på kikertene og kjør de grovt i en blender sammen med gulroten. Ha blandingen over i en bolle og tilsett salt og griljermel.
  2. Bland det hele godt sammen og form massen til fire runde burgere.
  3. Varm opp en stekepanne med Mills Soyaolje på middels varme og stek vegetarburgerne gylne, cirka 3 minutter på hver side.
  4. Del rødløk og tomat i skiver.
  5. Server vegetarburgerne i hamburgerbrød med rødbetdressing, rødløk, tomater, skivede rødbeter og hjertesalat.

Kyllingburger med sweet chili-dressing

Denne saftige kyllingburgeren egner seg godt til både steking og grilling. Vi har toppet den med en søt og spicy hamburgerdressing, som sammen med avokado, mango og salat, gjør dette til en frisk og smakfull burger.n

Tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
Vanskelighetsgrad: Enkelt

Dette trenger du:

Sweet chili-dressing:

  • 165 gram Mills Majones
  • 2 ss sweet chili sauce
  • 1 ts sitronsaft

Kyllingburgere:

  • 400 gram kyllingkjøttdeig
  • 1 egg
  • 1 ts salt
  • 1 ts pepper
  • 2 ss Mills Soyaolje
  • 4 hamburgerbrød
  • 1 mango
  • 1 avocado
  • 150 gram friséesalat

Slik gjør du:

Sweet chili-dressing:

  1. Ha Mills Majones, sweet chili sauce og sitronsaft i en bolle og rør godt sammen.

Kyllingburgere:

  1. Ha kyllingkjøttdeig, egg, salt og pepper i en bolle.
  2. Bland det godt sammen til du har en burgermasse, og form den til fire runde burgere.
  3. Varm opp en stekepanne med Mills Soyaolje på middels varme. Stek kyllingburgerne i cirka 5 minutter på hver side, til de er gjennomstekt.
  4. Del mango og avokado i skiver.
  5. Server kyllingburgerne i hamburgerbrød med sweet chili-dressing, mango, avokado og friséesalat.

Hamburger med worcesterdressing

Denne saftige hamburgeren kan fort bli en ny favoritt. Den serveres med en krydret og fyldig hamburgerdressing, og toppes med friskt tilbehør som paprika, tomat og gulost. Styrken på dressingen kan du velge selv ved å tilpasse mengden worcestershiresaus og sennep – smak deg gjerne frem til din favorittsaus.n

Tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
Vanskelighetsgrad: Enkelt

Dette trenger du:

Worcesterdressing:

  • 165 gram Mills Majones
  • 2 ss worcestershiresaus
  • 1 ts dijonsennep

Hamburgere:

  • 400 gram karbonadedeig
  • 1 egg
  • 1 ts salt
  • 1 ts pepper
  • 2 ss Mills Soyaolje
  • 8 skiver ost
  • 4 hamburgerbrød
  • 2 tomater
  • 1 paprika
  • 100 gram friséesalat

Slik gjør du:

Worcesterdressing:

  1. Ha Mills Majones, worcesterhiresaus og dijonsennep i en bolle og rør godt sammen.

Hamburgere:

  1. Ha karbonadedeig, egg, salt og pepper i en bolle, og bland det godt sammen. Form massen til fire runde burgere.
  2. Varm opp en stekepanne med Mills Soyaolje på middels varme. Stek hamburgerne i cirka 5 minutter på hver side, eller til de er gjennomstekt. Legg på osten når de er ferdig stekte og la dem hvile mens du forbereder salaten.
  3. Del tomater og paprika i skiver.
  4. Server hamburgerne i hamburgerbrød med worcesterdressing, tomat, paprika, ost og friséesalat.