Helse og ernæring

Produktene fra Mills AS er fast inventar i mange norske kjøleskap. Det er derfor viktig for oss å bidra til at maten forbrukerne spiser både smaker godt og gjør noe bra for helsen.

Matpakke med leverpostei

Kosthold

Mills legger helsemyndighetene sine kostholdsanbefalinger til grunn når vi utvikler nye produkter.

Les mer her
Brødskive med margarin

Fett

Fett er det næringsstoffet som gir mest energi. Det mange kanskje ikke er klar over er at fett har mange andre oppgaver i kroppen også.

Les mer om fett her
Salt i treskjeer

Salt

Mills har vært med i Saltpartnerskapet siden 2015, men startet selv saltreduksjon i margarin allerede for 15 år siden. 

Les mer om Mills AS sitt arbeid med saltreduksjon
proteinbrød

Fiber

Fiber er et næringsstoff som vi trenger. Det har flere gunstige effekter på helsen. Plantebaserte råvarer inneholder fiber, og med enkle grep kan du øke ditt daglige inntak.

Derfor er fiberrik mat viktig
vit din verdi-logo

Vit din verdi

En ny undersøkelse gjennomført av Mills i samarbeid med LHL, viser at gjennomsnittet i den norske befolkningen har for høye kolesterolverdier. Å vite sine kolesterolverdier er av stor betydning for forebygging og livsstilstiltak der det er nødvendig. Tidlig innsats kan redusere risikoen for hjerte- og karsykdom senere i livet.

Les mer om Vit din verdi
Matpakke med kaviar og ost

Allergiliste

Mills AS har stort fokus på å gi forbrukerne riktig informasjon om innhold av allergener i produktene våre. Det gjøres gjennom merking på emballasjen og en oversikt på nettsidene våre over hvilke allergener som finnes i de ulike produktene. Se allergilisten for komplett oversikt.

Se hele allergilisten her
Barn holder eple

SunnereBarn og Mills i samarbeid

Mills inngikk i 2018 et samarbeid med SunnereBarn. Dette samarbeidet viser Intensjonsavtalen i praksis, som er avtalen om tilrettelegging for et sunnere kosthold mellom matbransjen og helsemyndighetene.

Les mer om samarbeidet her