Biff med Lohmanders kremet bearnaise

Middels
20 min.
Vurder oppskriften

Slik gjør du

Slik lager du den perfekte biffen:
Temperer biffene ved å ta dem ut av kjøleskapet ca. 20 minutter før du skal steke dem, da beholdes saftigheten i kjøttet. Salte og pepre godt på begge sider. Ha Melange i en stekepanne og varm opp på middels varme. Når Melangen har en fin nøttebrun farge legger du biffene i pannen. Stek til det begynner å piple litt væske ut på oversiden, og snu dem. Når det igjen begynner å komme væske ut, tar du biffene ut av pannen. La dem hvile i 3-5 minutter før du skjærer 
i dem. Hvis de ikke får hvile mister de masse saft. Biffene er nå medium stekt. Ønsker du gjennomstekte biffer etterstekes de i ovn på 200 °C.

Kok opp vann og ha i litt salt. Kok asparges eller brekkbønner et par minutter, de skal være sprø! Del fiken i fire og grovhakk mandler. Ha Melange i en stekepanne og surr fiken og mandler i et minutt eller to. Server biffen på en seng av asparges eller brekkbønner med lune fiken, mandler og Lohmanders bearnaise.

Tips!
Lohmanders kremet bearnaise kan varmes lett før servering enten i en kasserolle eller vannbad, men vi anbefaler å servere den romtemperert. Passer til det meste av grillmat, kjøtt eller hamburgere.

Ingredienser

Kommentarer

Lignende oppskrifter

Kylling med Lohmanders smaksrik remulade

Middels
40 min.

Bakt potet med Lohmanders hot bearnaise

Enkelt
60 min.

Kyllingvinger med Lohmanders Aioli

Enkelt
20 min.