
Chiapudding med peanøttsmør og blåbær
Chiapudding er en lettvint og skikkelig digg frokost som du raskt rører sammen kvelden i forveien. Med blåbær og peanøttsmør på toppen har du et næringsrikt lite måltid som både metter og smaker godt. Chiapuddingen kan stå opp til en uke i kjøleskapet, så lag gjerne en stor porsjon når du først er i gang. Topping kan du ta på ved servering.
Vurder oppskriften
Slik gjør du
-
Ha kokosmelk og vann i en bolle. Tilsett lønnesirup og peanøttsmør og rør ut.
-
Tilsett chiafrøene, rør om og la blandingen stå 5 minutter.
-
Rør om igjen og sett puddingen kaldt natten over. Om du vil kan du ha den i porsjonsglass før du setter den kaldt.
-
Topp med peanøttsmør, blåbærsyltetøy og friske blåbær ved servering.
Antall porsjoner:
- 4 dl kokosmelk
- 1 dl vann
- 1 ss lønnesirup
- 4 ss Plantego' Peanøttsmør
- 4 ss chiafrø
- 0.25 ts salt
- Topping:
- 8 ts blåbærsyltetøy
- 4 ts Plantego' Peanøttsmør
Produkter i oppskriften

Kommentarer