Dipp til frukt og grønnsaker

Enkelt
10 min.
Enkel, god og sunn hverdagskos. Å lage hjemmelaget dipp er enklere enn du tror, og sammen med frisk frukt og grønnsaker er det kjempegodt som mellommåltid eller snacks.
Vurder oppskriften

Slik gjør du

  1. Ha yoghurt, peanøttsmør og honning i en skål og press litt sitron over. Rør godt sammen til en jevn dipp.

  2. Tips! Vil du ha en tykkere dipp kan du øke mengden peanøttsmør.

  3. Smak til med honning og sitron etter hvor syrlig/søt du liker dippen.

  4. Nyt sammen med frukt og grønnsaker som f.eks. jordbær, eplebåter og stangselleri.

  5. Tips! Varier smaken ved å bytte ut sitron med lime.

Antall porsjoner:

Produkter i oppskriften

Plantego' Peanøttsmør

Plantego’ Peanøttsmør

Kommentarer