
Dipp til frukt og grønnsaker
Enkel, god og sunn hverdagskos. Å lage hjemmelaget dipp er enklere enn du tror, og sammen med frisk frukt og grønnsaker er det kjempegodt som mellommåltid eller snacks.
Vurder oppskriften
Slik gjør du
-
Ha yoghurt, peanøttsmør og honning i en skål og press litt sitron over. Rør godt sammen til en jevn dipp.
-
Tips! Vil du ha en tykkere dipp kan du øke mengden peanøttsmør.
-
Smak til med honning og sitron etter hvor syrlig/søt du liker dippen.
-
Nyt sammen med frukt og grønnsaker som f.eks. jordbær, eplebåter og stangselleri.
-
Tips! Varier smaken ved å bytte ut sitron med lime.
Antall porsjoner:
- 150 g gresk yoghurt
- 4 ss Plantego' Peanøttsmør
- 2 ts honning
- 2 ts sitronsaft
Produkter i oppskriften

Kommentarer