Chiapudding med peanøttsmør og blåbær
Enkel
5 min
Chiapudding er en lettvint og skikkelig digg frokost som du raskt rører sammen kvelden i forveien. Med blåbær og peanøttsmør på toppen har du et næringsrikt lite måltid som både metter og smaker godt. Chiapuddingen kan stå opp til en uke i kjøleskapet, så lag gjerne en stor porsjon når du først er i gang. Topping kan du ta på ved servering.
Ingredienser
4 porsjon
Topping
8 ts blåbærsyltetøy
Produkter i oppskriften
Plantego' Peanøttsmør
Plantego’ Peanøttsmør er et chunky, økologisk peanøttsmør laget av bare peanøtter og havsalt. Kje… Les mer
Slik gjør du
1. Ha kokosmelk og vann i en bolle. Tilsett lønnesirup og peanøttsmør og rør ut.
2. Tilsett chiafrøene, rør om og la blandingen stå 5 minutter.
3. Rør om igjen og sett puddingen kaldt natten over. Om du vil kan du ha den i porsjonsglass før du setter den kaldt.
4. Topp med peanøttsmør, blåbærsyltetøy og friske blåbær ved servering.
Kommentarer