Har du modne bananer og peanøttsmør kan du fint lage muffins uten både egg og melk. Bananen binder kakerøren sammen og gjør muffinsene saftige, mens peanøttsmøret bidrar med proteiner og en god og fyldig smak. Bruker du vegansk sjokolade er denne oppskriften også egnet for veganere. 1 porsjon er nok til 12 bananmuffins.

Kommentarer

  • Dunys

    Laget flere ganger, blir like bra hver gang

    • Cecilie,

      Hei Dunys! Så hyggelig å høre at du er fornøyd med oppskriften. Takk skal du ha, og kos deg med muffinsene 🙂

  • Elisabeth Bostad Dahl

    Jeg bytter hvetemel med glutenfri Toro Kakemiks og sukker med sukrin. Kjører alt med stavmikser og det er så enkelt! Litt kompakte er de, men nyydelige og kan spises av hele familien! Super oppskrift😊

    • cecilie

      Hei Elisabeth! Så hyggelig å høre at du har funnet din egen variant av denne, høres nydelig ut! Lykke til med baksten! 🙂

  • Christine

    Mine hevet dårlig! Hva kan jeg ha gjort galt? Føler jeg rørte inn alt veldig forsiktig 🤔

    • Marthe

      Hei Christine! Nå man bruker banan i røra så blir de saftige men også litt kompakte, så de hever ikke veldig mye under steking. Håper du ble fornøyd med smaken! 🙂

  • Anne Marie

    Veldig gode!
    Var redd for at de skulle bli kompakte da røren var veldig tykk, men det ble de ikke. Myke og gode, og akkurat søte nok fremdeles som de føles sunne!
    Måtte steke dem i 25 minutter. Kommer definitivt til å lage igjen!

    • Karina

      Hei Anne Marie! Så hyggelig å høre. Dette blir raskt en favoritt!