Veganske pannekaker med peanøttsmør
Med denne fremgangsmåten kan du lage luftige pannekaker, helt uten egg og melk. Eplesidereddik balanserer smaken og hjelper bakepulveret slik at pannekakene blir luftige og fine, og peanøttsmør bidrar til god og fyldig smak. Topp med rørte bær for en frisk og herlig frokost. 1 porsjon gir cirka 9 veganske pannekaker.
Ingredienser
Topping:
Produkter i oppskriften
Slik gjør du
1. Rør sammen havremelk og eplesidereddik. La blandingen stå i 5 minutter.
2. Bland hvetemel, bakepulver og salt sammen i en bolle.
3. Visp peanøttsmør og lønnesirup inn i havremelkblandingen.
4. Tilsett det våte i det tørre mens du rører om til en tykk og jevn røre.
5. Dekk til og la pannekakerøren stå i 30 minutter.
6. Ha litt olje i en stekepanne på middels sterk varme. Hell litt røre i stekepannen, cirka 2 ss per pannekake. Stek til røren nesten har stivnet på oversiden. Snu forsiktig og stek videre i cirka 30 sekunder.
7. Mos bringebær og jordbær med en gaffel og server til pannekakene. Hell over ekstra lønnesirup om du ønsker det.
Kommentarer