Kremet brokkoligrateng med bacon og pasta
Denne brokkoligratengen er enkel å lage og gir deg en deilig middag på bare 40 minutter. Alt-i-ett-formen er også fylt med fyldig bacon og pasta, og resultatet er en smakfull og mettende middag som fort kan bli en favoritt hos mange.
Ingredienser
Produkter i oppskriften
Slik gjør du
Varm opp stekeovnen til 200 grader.
Kok pasta etter anvisning på pakken, og sil av vannet når pastaskruene er ferdigkokte.
Del opp brokkoli og blomkål i mindre buketter. Skjær baconet i små biter på cirka 1 cm.
Bland sammen Mills Majones, melk, hvitløkspulver, salt og pepper i en bolle.
Varm opp en stekepanne på middels varme med Flytende Melange. Stek baconbitene til de er gylne og sprø, cirka 5 minutter.
Ha brokkoli, blomkål, pastaskruer og bacon i en ildfast form og hell over majones-blandingen.
Dryss over revet ost på toppen.
Steke brokkoligratengen på midterste rille i cirka 20 minutter, til osten er gyllen og grønnsakene er møre.
Mangler det mel eller noe?
Hei Guttorm! Nei, det skal ikke være mel i denne oppskriften. Lykke til hvis du lager denne nydelige gratengen 🙂