
Rekesalat med dijonnaise og avokado
Enkel
20 min
Rekesalat er en påleggsklassiker som passer like godt til brødskiven, som til grillpølsen, koldtbordet eller som forrett. Her får du en enkel og smakfull vri på rekesalaten med dijonsennep og avokado, som er perfekt for deg som er ekstra glad i reker og mye smak.
Ingredienser
4 porsjon
400 gram pillede reker
0.5 stk avokado
4 kvaster dill
0.5 stk rødløk
165 gram Mills Ekte Majones
2 ss dijonsennep
1 ts pepper
Produkter i oppskriften
Mills Ekte Majones
Mills Ekte Majones er den originale majonesen, og smaken som nordmenn har foretrukket siden 1951.
Les mer
Slik gjør du
1. Rens og pill rekene dersom du bruker ferske reker.
2. Finhakk avokado, dill og rødløk.
3. Ha Mills Majones, dijonsennep og pepper i en bolle og rør sammen.
4. Tilsett reker, avokado, dill og rødløk, og rør det hele sammen.
5. Server gjerne rekesalaten på fersk eller ristet loff, eller på dette hjemmelagde sitronbrødet.
Dette var knall selvom vi ikke hadde ishavs reker,men Thailandske
kjempe reker som kona delte i små biter og vi lagde rekesausen til punkt og prikke så dette ble kjempebra og temmelig så langt fra heimstaden, Det blir mer av det .,vi bor i Thailand og det går på det 15 de året…..Stå på og lag mere godsaker !
Hilsen Kenny og Kona…..
Så koselig at oppskriften falt i smak, Kjell Olav! Det høres nydelig ut med thailandske reker i denne. Takk skal du ha, og lykke til med matlagingen i Thailand 🙂
Ville blanda majones med cream fraice😋
Takk for tipset, Wenche, det gir nok en deilig og frisk smak. Lykke til med matlagingen! 😊
Smakte for mye sennep av salaten.
Hei Eva! Ja, i denne er det raust med dijonsennep som gir mye smak. Ønsker du litt mindre smak kan du redusere mengden sennep til 1 ss. Ønsker du bare et hint av sennep vil 1 ts være nok. Lykke til! 🙂