Rekesalat er en påleggsklassiker som passer like godt til brødskiven, som til grillpølsen, koldtbordet eller som forrett. Her får du en enkel og smakfull vri på rekesalaten med dijonsennep og avokado, som er perfekt for deg som er ekstra glad i reker og mye smak.

Ingredienser

4 porsjon

400 gram pillede reker
0.5 stk avokado
4 kvaster dill
0.5 stk rødløk
2 ss dijonsennep
1 ts pepper

Produkter i oppskriften

Tube med Mills Ekte Majones
Mills Ekte Majones
Mills Ekte Majones er den originale majonesen, og smaken som nordmenn har foretrukket siden 1951. Les mer

Kommentarer

  • Kjell-Olav Aas

    Dette var knall selvom vi ikke hadde ishavs reker,men Thailandske
    kjempe reker som kona delte i små biter og vi lagde rekesausen til punkt og prikke så dette ble kjempebra og temmelig så langt fra heimstaden, Det blir mer av det .,vi bor i Thailand og det går på det 15 de året…..Stå på og lag mere godsaker !
    Hilsen Kenny og Kona…..

    • Cecilie,

      Så koselig at oppskriften falt i smak, Kjell Olav! Det høres nydelig ut med thailandske reker i denne. Takk skal du ha, og lykke til med matlagingen i Thailand 🙂

  • Wenche Askelien

    Ville blanda majones med cream fraice😋

    • Cecilie

      Takk for tipset, Wenche, det gir nok en deilig og frisk smak. Lykke til med matlagingen! 😊

      • Eva Kalleklev

        Smakte for mye sennep av salaten.

        • Cecilie

          Hei Eva! Ja, i denne er det raust med dijonsennep som gir mye smak. Ønsker du litt mindre smak kan du redusere mengden sennep til 1 ss. Ønsker du bare et hint av sennep vil 1 ts være nok. Lykke til! 🙂