Dobbelbakte poteter
Dobbelbakte poteter er perfekt tilbehør til grillmaten. Potetene blir nemlig dobbelt så gode når de fylles med krydrede og røkte smaker, og toppes med gratinert ost.
Ingredienser
Produkter i oppskriften
Slik gjør du
1. Varm opp ovnen til 200 grader.
2. Vask potetene godt og prikk dem med en gaffel 5-6 ganger slik at det blir små hull i skallet. Gni Flytende Melange på potetene og sett dem på et stekbrett. Stek på midterste rille i ovnen i 60 minutter.
3. Mens potetene steker kan du forberede fyllet.
4. Varm opp en stekepanne på middels varme og stek baconet til det er sprøstekt.
5. Finhakk hvitløk, chili og vårløk, og rasp osten med et grovt rivjern.
6. Bland sammen bacon, hvitløk, chili, vårløk, osten og Mills Majones i en bolle.
7. Ta potetene ut av ovnen og sett de til side i cirka 10 minutter slik at de får avkjølt seg noe.
8. Del potetene i to. Skrap ut halvparten av innholdet med en skje, og ha potetmassen over i bollen med majonesblandingen. Rør det godt sammen og fyll potetene med blandingen.
9. Stek potetene på midterste rille i cirka 15 minutter.
Kommentarer