Grillet mais med Mills MAJO og parmesan
Lite slår grillet mais, enten det er fersk mais eller sous vide. Her har vi gått for en vri på den spennende meksikanske varianten «elotes». Grillet mais er først penslet med Mills MAJO som er blandet med chilisaus, før de toppes med parmesan, koriander og lime. Dette er en enkel og smakfull vri til sommerens grillmat!
Ingredienser
Produkter i oppskriften
Slik gjør du
1. Bland sammen Mills MAJO og chilisaus. Smak gjerne til, slik at du får ønsket styrke på sausen.
2. Pensle maiskolbene med Flytende Melange.
3. Varm grillen eller grillpannen til høy varme.
4. Grill maiskolbene på alle sider, slik at de får en fin, jevn farge. Dette tar rundt 10 minutter.
5. Finhakk koriander og del lime i fire båter. Riv parmesan på et fint rivjern.
6. Legg de ferdiggrillede kolbene på en tallerken og pensle med rundt én spiseskje av chiliMAJOen.
7. Ha over revet parmesan og finhakket koriander.
8. Server gjerne med noen limebåter ved siden av.
Kommentarer