Patatas bravas betyr ildfulle poteter på spansk og er en av de mest populære tradisjonelle tapasrettene. De spanske tapaspotetene passer også godt til koldtbordet eller som tilbehør til grillmaten. Ovnsbakte poteter serveres med en spicy tomatsaus sammen med majones for å mildne og balansere smaken. Forbered gjerne bravassausen en dag i forveien, da smaker den enda bedre.

Ingredienser

4 porsjon

Poteter

1 kg kokefaste poteter (asterix, amandine eller beate)

Bravassaus

0.5 stk løk
3 fedd hvitløk
1 boks hakkede tomater
1 ts røkt paprikapulver
1 ts chilipulver
0.5 ts salt
0.5 ts pepper

Produkter i oppskriften

Tube med Mills Ekte Majones
Mills Ekte Majones
Mills Ekte Majones er den originale majonesen, og smaken som nordmenn har foretrukket siden 1951. Les mer

Kommentarer

  • Madelen

    Litt vel syrlig, men med ett par små terninger med buljong ble den helt knall! 🤩

    • Cecilie,

      Godt å høre at du fant din egen vri på denne oppskriften, Madelen! Lykke til med matlagingen i sommer! 🙂