Indrefilet av svin er noe av det enkleste du kan lage på grillen. Med en smakfull bbq-saus, og en frisk og syrlig eplecoleslaw har du et deilig grillmåltid på en halvtime. Å lage sin egen bbq-saus er enkelt, og det gir deg muligheten til å gjøre den akkurat så søt eller sterk som du ønsker.

Ingredienser

4 porsjon

Eplecoleslaw

1 stk grønt eple
1 stk hodekål, lite
2 ss dijonsennep
1 ss sukker
1 ts salt
0.5 stk sitron, saften

Bbq-saus

1 dl ketchup
2 ss honning
1 ss worchestershiresaus
0.5 ss sennep
1 ts salt
0.5 ts pepper

Indrefilet

400 gram hel indrefilet av svin
4 stk kokte maiskolber

Produkter i oppskriften

Tube med Mills Ekte Majones
Mills Ekte Majones
Mills Ekte Majones er den originale majonesen, og smaken som nordmenn har foretrukket siden 1951. Les mer

Kommentarer

  • Lise

    Nydelig og enkelt👌koser oss akkurat nå😁

    • Karina

      Hei Lise 😊 Så bra! Endelig kan man starte grillsesongen! Ha en fin dag!