
Knekkebrød med leverpostei og lettsyltet agurk
Enkel
			15 min
		Leverpostei med sylteagurk er en klassiker. Hva med å prøve en ny vri? Denne varianten med lettsyltet agurk smaker syrlig og friskt og er overraskende lett å lage.
Ingredienser
2 porsjon
					
				
				4 stk knekkebrød, gjerne grov type med mye frø
			
			
		Lettsyltet agurk
				1 stk slangeagurk
			
			
		
				1 dl eddik, 7%
			
			
		
				1 ts sukker
			
			
		
				0.5 ts salt
			
			
		
				6 stk pepperkorn
			
			
		
				2 ss hakket dill
			
			
		Produkter i oppskriften
						Mills Ovnsbakt Leverpostei
						
				
							Mills Ovnsbakt Leverpostei er bakt i stekeovn på den gode gamle måten. Dette gjør at posteien bev… Les mer
						
					
Kommentarer