Hjemmelaget aioli
Enkel
20 min
Hjemmelaget aioli lager du i en fei! Bland hvitløk, sitronsaft og Mills majones med en stavmixer og du har en nydelig og svært anvendelig dressing klar til servering. Aioli passer godt som dipp eller som tilbehør til brød, fisk og kjøtt.
Ingredienser
4 porsjon
Produkter i oppskriften
Mills Ekte Majones
Mills Ekte Majones er den originale majonesen, og smaken som nordmenn har foretrukket siden 1951.
Les mer
Slik gjør du
1. Bland sammen Mills majones, hvitløk og sitronsaft. Rør til alt er godt blandet sammen og du har en jevn dressing.
2. Server gjerne som dipp til grønnsaker, på koldtbordet, eller som tilbehør til brød, kjøtt eller fisk.
Tips!
Om du ønsker kan du gjerne tilsette litt pepper eller dijonsennep, for å gi den et ekstra sting.
Hei, hvor lenge kan denne aiolien stå i kjøleskap?
Hei Sara! Aiolien smaker best nylaget, men den holder seg minst en uke i kjøleskapet. Lykke til! 🙂
Brukte 1/2 ts. med Chiliflakes i stedet for pepper/dijonsennep. Og sitronpepper (medbrakt fra Østen)uten salt. Innertier til foccatia brød som ble servert sammen med chilikreps.
Takk for tipsene, Tor! Det høres veldig godt ut med både chili og sitronpepper, og er en flott måte å variere smaken på 👍 😊