Blåskjell med pommes frites og aioli
Enkel
25 min
Blåskjell med pommes frites og aioli, også kjent som moules frites, er en belgisk klassiker som smaker nydelig og er enkel å tilberede. Aioli kan du lett lage selv ved å blande Mills majones med litt hvitløk.
Ingredienser
2 porsjon
1 stk hvitløksfedd
1 pk Mills Ekte Majones
Salt og pepper
1 kg blåskjell
2 stk sjalottløk
1 ss olivenolje
2 dl hvitvin
2 dl kremfløte
1 pk pommes frites, frosne
Produkter i oppskriften
Mills Ekte Majones
Mills Ekte Majones er den originale majonesen, og smaken som nordmenn har foretrukket siden 1951.
Les mer
Enkelt og godt. Helt topp.
Hei Robert! Så hyggelig å høre at blåskjellene falt i smak! Takk for tilbakemeldingen, og lykke til med matlagingen! 🙂