Blinis er små russiske pannekaker laget av bokhvetemel. Tradisjonelt lages de med gjær, men denne varianten med bakepulver fungerer også utmerket og gjør at du slipper å vente på at deigen skal heve i flere timer. De grove pannekakene egner seg godt med salt topping som kaviar, røkelaks eller spekemat. Blinis passer perfekt som forrett, fingermat eller som et nytt innslag på koldtbordet! Oppskriften gir ca. 8 blinis.

Ingredienser

1 porsjon

Blinis

150 g bokhvetemel
1 ts bakepulver
0.5 salt
1 stk egg
2 dl kulturmelk

Kaviarkrem

1 stk rødløk

Produkter i oppskriften

Tube med Mills Ekte Majones
Mills Ekte Majones
Mills Ekte Majones er den originale majonesen, og smaken som nordmenn har foretrukket siden 1951. Les mer
Mills Original kaviar
Mills Original kaviar
Mills kaviar er et tradisjonsrikt pålegg som generasjoner av nordmenn har hatt på brødskivene gje… Les mer

Kommentarer