Den perfekte sandwich til helgefrokosten
Vi har samlet alt vi elsker til frokost mellom to brødskiver, og resultatet tør vi påstå er den ultimate frokostsandwichen. Her får du speilegg, sprøstekt bacon, Mills majones, chilisaus og sprø grønnsaker, samlet i en deilig sandwich av landbrød.
Ingredienser
Produkter i oppskriften
Slik gjør du
1. Sprøstek bacon i en varm panne. La det renne av seg på kjøkkenpapir når det er ferdigstekt.
2. Bruk et lite glass og stikk ut en sirkel i to av brødskivene. Stek dem i en varm panne med flytende Melange til de er gylne på en side. Snu brødskivene og knekk et egg i hvert hull. Press skivene godt ned i pannen slik at egget ikke renner ut under skiven. Stek på medium lav varme til egget har satt seg.
3. Rist de to andre skivene og smør dem med Mills majones og chilisaus. Legg på kalkunpålegg.
4. Del avokado i to, fjern steinen, løft ut avokadokjøttet med en skje og del det i skiver.
5. Del tomat i skiver, og fordel avokado og tomatskiver på brødskivene.
6. Topp med stekt bacon.
7. Legg skiven med speilegg på toppen og dryss litt salt og pepper over den ferdige sandwichen.
Kommentarer