Dipp med cheddar og bacon
Enkel
15 min
Dette er en ordentlig smaksbombe av en dipp. Her har vi blandet majones og rømme sammen med skarp cheddar og den røkte smaken av bacon. Resultatet er en dipp som gjør enhver kjeks eller grønnsak til en fest.
Ingredienser
1 porsjon
1 dl Mills Ekte Majones
1 dl rømme
2 ss kremost
1 dl revet cheddar
3 stk vårløk
4 skiver bacon
1 ts løkpulver
0.5 ts salt
0.25 ts cayennepulver
Produkter i oppskriften
Mills Ekte Majones
Mills Ekte Majones er den originale majonesen, og smaken som nordmenn har foretrukket siden 1951.
Les mer
Slik gjør du
1. Skjær bacon i små terninger, og stek på middels høy varme til baconterningene er sprø og gylne. Legg de på en tallerken dekket med kjøkkenpapir for å få bort mesteparten av fettet. På denne måten blir baconterningene ekstra sprø.
2. Skjær vårløken i små ringer.
3. Rør sammen Mills majones, rømme, kremost, revet cheddar og vårløk. Tilsett løkpulver, salt og cayennepulver.
4. Tilslutt rører du baconterningene inn i dipp-blandingen.
5. Server dippen toppet med mer vårløk og litt bacon, sammen med kjeks eller grønnsaker.
Kommentarer