Eple- og peanøttsmørsnurrer
Epler og peanøttsmør er en uslåelig kombinasjon mange allerede har oppdaget. Vi har tatt denne nydelige duoen og puttet den i luftige og saftige snurrer som umiddelbart blir en ny favoritt. Snurrene kan fryses ned og tas opp når du får gjester eller bare lyst på noe godt. Oppskriften gir 16 store snurrer.
Ingredienser
Gjærdeig
Fyll
Produkter i oppskriften
Slik gjør du
Gjærdeig
Fyll
Snurrer
1. Brett den ene langsiden inn mot midten og deretter den andre langsiden over den andre, slik at deigen er i tre lag.
2. Del deigen i 16 like store strimler. Hold en strimmel med begge hender og vri den i motsatte retninger cirka 5 ganger. Samle endene på undersiden og legg på et bakepapir.
3. Etterhev snurrene under kjøkkenklede i 30 minutter.
4. Varm opp ovnen til 175 grader.
5. Pensle snurrene med egg og stek dem midt i ovnen i 20 minutter. La snurrene avkjøle på en rist.
Kommentarer