Fiskepinner i wrap med sweet chili-dressing
Enkel
25 min
Gjør en ny vri på fiskepinner til middag i dag! Sprøstekte fiskepinner i tortillalefser med mango, avokado og en enkel sweet chili-dressing er en kjapp og god hverdagsmiddag med mye smak, som raskt kan bli en ny familiefavoritt.
Ingredienser
4 porsjon
1 pk frosne fiskepinner
1 stk agurk
2 stk avokado
1 stk mango
8 stk tortillalefser
Sweet chili-dressing
Produkter i oppskriften
Mills Ekte Majones
Mills Ekte Majones er den originale majonesen, og smaken som nordmenn har foretrukket siden 1951.
Les mer
Slik gjør du
1. Stek de frosne fiskepinnene etter anvisning på pakken.
2. Skjær agurk i tynne skiver på langs, gjerne med en ostehøvel.
3. Skrell og del avokado i to, fjern steinen, løft ut avokadokjøttet med en skje og del i skiver.
4. Skjær mangokjøttet løst fra steinen ved å føre kniven så tett inntil steinen som mulig. Skjær av skallet og del i biter.
5. Rør sammen Mills majones, lettrømme og søt chilisaus.
6. Server fiskepinnene i tortillalefser med agurk, avokado og mango. Topp med dressing.
Kommentarer