Fisketaco med kremet korianderdressing
Enkel
25 min
Prøv en ny vri på tacoen med sprø og saftige fiskebiter og en deilig, kremet korianderdressing. Server med salat i tortillalefser, eller i vanlige tacoskjell om du fortrekker det. Fisketaco kan du lage med all slags fisk, vi har brukt torskefilet i denne.
Ingredienser
4 porsjon
600 g torskefilet
2 ss tacokrydder
1 ss Flytende Melange
1 stk hjertesalat
4 stk tortillalefser
1 potte koriander
1 pk Mills Ekte Majones
1 stk lime, saften
Produkter i oppskriften
Mills Ekte Majones
Mills Ekte Majones er den originale majonesen, og smaken som nordmenn har foretrukket siden 1951.
Les mer
Slik gjør du
1. Del fiskefileten i terninger og vend dem i tacokrydder til de er helt dekket.
2. Stek bitene gylne i en varm stekepanne med flytende Melange.
3. Finhakk korianderen og bland sammen med Mills majones og limesaft.
4. Skjær hjertesalaten i strimler og server med nystekt fisk og korianderdressing i tortillalefser.
Kommentarer