Fruktspyd med peanøtt- og sjokoladedipp
Ingenting avrunder et godt grillmåltid som en frisk og lett dessert, laget med sesongens frukt og bær. Peanøtt- og sjokoladedipp gir en nydelig smak av salt og søtt, og siden vi har tilsatt litt gresk yoghurt blir den også frisk og lett. Disse fruktspydene kan du fylle med frukten og bærene du selv ønsker, for dippen passer til alt.
Ingredienser
Produkter i oppskriften
Slik gjør du
1. Smelt sammen 100 gram mørk kokesjokolade og 2 ss Mills peanøttsmør i en kjele eller i en liten skål i mikrobølgeovnen på full styrke.
2. La blandingen avkjøle til romtemperatur før du tilsetter 2 ss gresk yoghurt og rører rundt.
3. Rens frukten og bærene, og del de i terninger på ca. 2×2 cm. Tre bitene på spydene.
4. Server fruktspyd med sjokolade- og peanøttdippen.
Tips!
Dippen kan oppbevares i kjøleskap i inntil 3 dager, men vil stivne under oppbevaring. Gi den en rask runde i en varm kjele eller mikrobølgeovnen for å få riktig konsistens.
Kommentarer