Hjemmelagde fiskepinner med klassisk tilbehør
Enkel
30 min
Fiskepinner er barnas fiskefavoritt, og mange voksnes også. I hvert fall den hjemmelagde varianten. Lager du fiskepinnene selv får du alltid høyt innhold av fisk, og det går dessuten mye raskere enn du tror. Server hjemmelagde fiskepinner med klassisk tilbehør som gulrotsalat, Mills remulade og potetmos.
Ingredienser
4 porsjon
Fiskepinner
600 gram torskefilet
4 ss hvetemel
1 dl griljermel (du kan også bruke strøkavring)
1 ts salt
0.5 ts pepper
1 stk egg
3 ss Flytende Melange
1 pk Mills Ekte Remulade
Gulrotsalat
4 stk gulrøtter
1 stk appelsin
Potetmos
Produkter i oppskriften
Mills Potetmos med gressløk
I Mills Potetmos med gressløk har vi tilsatt gressløkringer som gir en god smak på mosen.
Les mer
Mills Ekte Remulade
Mills Ekte Remulade passer ekstra godt til stekt fisk og roastbeef!
Les mer
Slik gjør du
Fiskepinner
1. Skjær torsken i 10 cm lange ”pinner”.
2. Finn frem 3 skåler. Ha hvetemel, salt og pepper i en skål, pisket egg i en annen og griljermel i den tredje.
3. Varm opp Flytende Melange i en stekepanne.
4. Dypp fiskebitene først i melblandingen, deretter i egget og til slutt i griljermelet.
5. Stek fiskepinnene i ca. 1,5 minutt på hver side, avhengig av hvor tykke biter du har.
6. La fiskepinnene renne av på et kjøkkenpapir.
Kommentarer