Hjemmelaget skagenrøre
Enkel
20 min
Skagenrøre er en klassisk skalldyrsalat som egner seg godt på brødskiven, til koldtbordet, eller servert til forrett med litt salat, mini toast eller avokado. Dette er en frisk og smakfull salat med nydelige smaker fra sitron, dill, reker og krepsehaler.
Ingredienser
4 porsjon
200 gram pillede reker
200 gram rensede krepsehaler
0.5 stk rødløk
4 kvaster dill
1 dl crème fraîche
165 gram Mills Ekte Majones
0.5 stk sitron, saften
Produkter i oppskriften
Mills Ekte Majones
Mills Ekte Majones er den originale majonesen, og smaken som nordmenn har foretrukket siden 1951.
Les mer
Slik gjør du
1. Pill rekene og rens krepsehalene dersom du har ferske reker og krepsehaler.
2. Finhakk rødløk og dill.
3. Ha creme fraiche og Mills Majones i en bolle og rør sammen. Tilsett saften fra sitronen, rødløk og dill.
Tips!
Ha i reker og krepsehaler og rør det hele sammen. Om du ønsker kan du også tilsette ørretrogn, løyrom eller lodderogn.
5. Server gjerne skagenrøre med fersk eller ristet loff.
Tips!
Har du dårlig tid? Prøv Delikat Skagensalat.
Hva er holdbarheten hvis man lager den hjemmelaget?
Hei Tonje! Denne smaker aller best nylaget, men holder seg frisk minst 2-3 dager i kjøleskapet. Lykke til! 🙂
Herlig
Godt å høre at oppskriften faller i smak, Berit! Takk skal du ha, og god sommer til deg! 😊
Dette er bare helt nydelig. Lager noe ala dette til forrett.
Ja, dette er en nydelig forrett, Sonja! Takk for tilbakemeldingen. Det er alltid hyggelig når oppskriftene våre faller i smak. Lykke til 🙂
Høres kjempe god ut🥰
Håper du lot deg friste til å prøve denne, Randi! Lykke til! 🙂