
Klassisk Cæsarsalat
Enkel
25 min
Det er ikke uten grunn at cæsarsalaten er verdens mest spiste salat. Helt siden Caesar Cardini laget den for første gang i 1924, har cæsarsalaten trollbundet med sin friske smak av krydder, sitrus og ansjos. Er du skeptisk til ansjos, bør du vite at det er nettopp denne ingrediensen som tilfører dressingen det lille ekstra, med mild saltsmak og mye umami. Cæsarsalaten består av romanosalat, cæsardressing, parmesan og brødkrutonger, mens vi har tilsatt litt kylling for å gjøre den mer mettende. Cæsarsalaten passer ypperlig både til lunsj og middag.
Ingredienser
2 porsjon
Cæsardressing
160 gram Mills Ekte Majones
1 ss dijonsennep
2 fedd hvitløk
1 stk sitron, saften
1 ts Worcestershiresaus
1 ts hvitvinseddik
4 stk ansjosfileter
1 ss sukker
20 gram parmesan
Kylling
Salat
1 stk romanosalat
1 pk brødkrutonger
20 gram parmesan
Produkter i oppskriften
Mills Ekte Majones
Mills Ekte Majones er den originale majonesen, og smaken som nordmenn har foretrukket siden 1951.
Les mer
Kommentarer