Klassisk club sandwich
Club sandwich er den smakfulle klassikeren vi aldri går lei av. Oppskriften er like enkel som den er genial; lag på lag med saftig kylling, salt bacon, frisk tomat og sprø salat, mellom skiver av brød smurt med fyldig majones. Gjør den gjerne til din egen ved å tilsette flere ingredienser, for eksempel et stekt egg, skiver av røkt kalkunpålegg eller litt sennep på brødet.
Ingredienser
Produkter i oppskriften
Slik gjør du
1. Varm opp en stekepanne på middels sterk varme med Flytende Melange.
2. Stek baconskivene til de er gylne og sprø på begge sider. Legg baconet på en tallerken med kjøkkenpapir og la det renne av seg.
3. Tørk av mesteparten av fettet i pannen. Krydre kyllingfileten med salt og pepper. Legg kyllingfileten i pannen og stek den gyllen på begge sider. Sett på lokk på pannen, skru temperaturen ned til lavt og la kyllingen steke videre i 6-8 minutter, avhengig av tykkelsen.
4. Kutt tomaten i skiver.
5. Rist brødskivene i en brødrister, under grillelementet i ovnen eller på en varm og tørr stekepanne.
6. Smør på majones på hver brødskive. Legg et salatblad på hver skive.
7. Del kyllingfileten i strimler og legg lag på lag med kylling, tomat og bacon på to av brødskivene.
8. Lukk sandwichen med den siste brødskiven og bruk en pinne for å holde den oppe. Del den i to eller fire og nyt!
Kommentarer