Det er lite som slår sprø toast med masse smeltet ost! Dette er en klassiker som er enkel å lage og som passer perfekt som lunsj, kveldsmat eller snacks. Hemmeligheten ligger i stekingen, hvor vi bruker majones for å få en ekstra saftig og sprø utside.

Ingredienser

2 porsjon

4 skiver brød
8 skiver ost
4 skiver skinke

Produkter i oppskriften

Tube med Mills Ekte Majones
Mills Ekte Majones
Mills Ekte Majones er den originale majonesen, og smaken som nordmenn har foretrukket siden 1951. Les mer

Kommentarer

  • Arvid

    Jeg kjører alltid litt rapsolje på toppen av brødene før de går inn i jernet. Når de er ferdige tar jeg noen dråper kikkoman på toppen. Men har gjerne majones inni 🙂

    • Cecilie

      Høres veldig godt ut, Arvid! 🙂

  • Arne the demonhunter

    Jeg bare elsker majones rett fra tuben mens jeg spiller wow. Da kan jeg raide hele dagen. Hilsen Arne

    • Tord

      Ta deg sammen Arne.

      • Bertil

        Ja, demonhunter er trash.

  • Tinna J

    For en surprump kommentarer😂😂😂
    Takknemlig fikk meg til å flire litt
    Dette trikset må jeg prøv 😋😊

    • Anne Cathrine

      Håper du blir fornøyd 😊

  • Marte Kristine

    Storforbruker av majones. Kommer aldri til å kjøpe Mills igjen. Rema 1000 sin (salatmestern) smaker tilnærmet likt, men de bruker ikke en stokk dum type som denne «Halvard» i sin markedsføring.

    Ps: Rema sin er mye mer miljø- og kvinnevennlig 🙂

    • Anne Cathrine

      Så leit at du ikke liker kampanjen vår, Marte Kristine. Det er kanskje ikke din type humor? Uansett er det kjempeflott at du har funnet et produkt som du er fornøyd med 😊

    • Christian

      Kvinnevennlig? Kan noen forklare meg hvorfor en annen type majones er mer Kvinnevennlig? Hvem som helst!

      • Anne Cathrine

        Tror kanskje det egentlig skulle stå «klimavennlig»?

        • Christian

          Hahaha, når jeg tenker meg om så virker det mest sansynlig ja 😅😅 lo litt nå.. Men én vet liksom ikke i disse dager. Er jo tidenes krenkefest fra alle kanter og verdensdeler 😂

  • Kokken

    Smør eller olje like ulla

    • Anne Cathrine

      Smaken er som kjent delt, og begge deler er like godt 🙂

  • Majogutt

    Blir ikke toasten klissete med majones på utsiden. Skal det ikke majo inni også?

    • Anne Cathrine

      Hei! Du må gjerne bruke litt majones inni også. Grunnen til at vi bruker det på utsiden, er for å få toasten ekstra sprø. Den blir ikke veldig klissete, da vi steker brødet. Men bruk gjerne kniv og gaffel dersom du opplever det. 😀 Håper det smaker!

  • Lise

    Må det være ekte majones eller kan jeg bruke lett majones?

    • Anne Cathrine

      Hei Lise! Du kan helt fint bruke lett majones i denne oppskriften 🙂