Krabbekaker med chili- og limedressing
Det er på høsten krabbene er på sitt beste og mest delikate, og da passer det ypperlig å lage saftige krabbekaker. Disse smakfulle krabbekakene er enkle og raske å lage, og smaker nydelig med en frisk og spicy chili- og limedressing til.
Ingredienser
Chili- og limedressing
Krabbekaker
Produkter i oppskriften
Slik gjør du
Chili- og limedressing
Krabbekaker
1. Finhakk vårløk og løk.
2. Pisk egget lett i en bolle og bland inn vårløk, løk og griljermel.
3. Rens krabbeskjellet og ha krabbekjøttet over i bollen.
4. Bland det hele godt sammen og smak til med salt og pepper.
5. Form krabbekakene til små boller på cirka 4 cm.
6. Varm opp en stekepanne på middels varme med Flytende Melange, og stek krabbekakene i 5 minutter på hver side til de er gylne.
7. Server krabbekakene med dressingen, og gjerne med en frisk salat og godt brød til. Prøv for eksempel oppskriften på dette friske sitronbrødet eller disse amerikanske mayonnaise biscuitsene.
Kommentarer