Det er få ting som smaker mer sensommer enn kokt krabbe. Sommerkvelder i skumringen, med lommelykt i fjæra og kokt krabbe til kveldsmat, er et klassisk sommerminne for mange. Denne friske og fyldige krabbesalaten gir deg den ekte sommerfølelsen, uansett om du har fanget krabben selv eller ei. Server den på skiver av saftig landbrød, og du har kveldsmaten klar.

Ingredienser

2 porsjon

1 stk kokt krabbe
1 stk vårløk
1 stk grønt eple
0.5 stk sitron, saften
0.5 ts salt
0.5 ts pepper
2 skiver landbrød

Produkter i oppskriften

Tube med Mills Ekte Majones
Mills Ekte Majones
Mills Ekte Majones er den originale majonesen, og smaken som nordmenn har foretrukket siden 1951. Les mer

Kommentarer

  • Marita Bæk

    Hvor meget vekt av krabbekjøtt?

    • Cecilie,

      Hei Marita! Vi har brukt 200 gram krabbekjøtt i denne oppskriften. Lykke til! 🙂

  • Kjetil Etholm Rønningen

    Har ikke laget den ennå, men går i gang nå. Oppskriften ser veldig bra ut og lettvin,gleder meg.

    • Cecilie

      Lykke til med krabbesalaten, Kjetil, og god fredag videre til deg! 🙂

  • Bjorn.Renshusløkken

    Veldig god og rask og enkel og lage

    • Cecilie

      Hei Bjørn! Så hyggelig at krabbesalaten falt i smak hos deg. Takk for tilbakemeldingen, og lykke til med matlagingen! 🙂

  • Øyvind Lyngås

    Det kan høres ut som du utelater klokjøttet, men det var vel ikke meningen. Ellers høres oppskriften frisk og fin ut …. men hva med krabbesmaken.
    Øyvind

    • cecilie

      Hei Øyvind! Så hyggelig å høre at oppskriften frister! Her bruker vi hele krabben ja, inkludert klokjøttet. Mye av godsakene sitter jo her. Krabbesmaken er fremdeles tydelig, selv om vi blander inn majones, eple og vårløk. Lykke til hvis du prøver denne, og fortell oss gjerne hvordan det gikk! 🙂