Frisk og fyldig krabbesalat med eple og vårløk
Enkel
15 min
Det er få ting som smaker mer sensommer enn kokt krabbe. Sommerkvelder i skumringen, med lommelykt i fjæra og kokt krabbe til kveldsmat, er et klassisk sommerminne for mange. Denne friske og fyldige krabbesalaten gir deg den ekte sommerfølelsen, uansett om du har fanget krabben selv eller ei. Server den på skiver av saftig landbrød, og du har kveldsmaten klar.
Ingredienser
2 porsjon
1 stk kokt krabbe
100 gram Mills Ekte Majones
1 stk vårløk
1 stk grønt eple
0.5 stk sitron, saften
0.5 ts salt
0.5 ts pepper
2 skiver landbrød
Produkter i oppskriften
Mills Ekte Majones
Mills Ekte Majones er den originale majonesen, og smaken som nordmenn har foretrukket siden 1951.
Les mer
Slik gjør du
1. Bruk en skje og skrap ut krabbekjøttet fra skjellet og ha i en bolle.
2. Tilsett Mills majones og bland godt sammen.
3. Finhakk vårløk og eple, og tilsett i bollen. Press over sitronsaft og ha i salt og pepper. Rør om til det hele er godt blandet sammen.
4. Server krabbesalaten på ferske skiver av landbrød.
Hvor meget vekt av krabbekjøtt?
Hei Marita! Vi har brukt 200 gram krabbekjøtt i denne oppskriften. Lykke til! 🙂
Har ikke laget den ennå, men går i gang nå. Oppskriften ser veldig bra ut og lettvin,gleder meg.
Lykke til med krabbesalaten, Kjetil, og god fredag videre til deg! 🙂
Veldig god og rask og enkel og lage
Hei Bjørn! Så hyggelig at krabbesalaten falt i smak hos deg. Takk for tilbakemeldingen, og lykke til med matlagingen! 🙂
Det kan høres ut som du utelater klokjøttet, men det var vel ikke meningen. Ellers høres oppskriften frisk og fin ut …. men hva med krabbesmaken.
Øyvind
Hei Øyvind! Så hyggelig å høre at oppskriften frister! Her bruker vi hele krabben ja, inkludert klokjøttet. Mye av godsakene sitter jo her. Krabbesmaken er fremdeles tydelig, selv om vi blander inn majones, eple og vårløk. Lykke til hvis du prøver denne, og fortell oss gjerne hvordan det gikk! 🙂