Kremet brokkoligrateng med bacon og pasta
Denne brokkoligratengen er enkel å lage og gir deg en deilig middag på bare 40 minutter. Alt-i-ett-formen er også fylt med fyldig bacon og pasta, og resultatet er en smakfull og mettende middag som fort kan bli en favoritt hos mange.
Ingredienser
Produkter i oppskriften
Slik gjør du
1. Varm opp stekeovnen til 200 grader.
2. Kok pasta etter anvisning på pakken, og sil av vannet når pastaskruene er ferdigkokte.
3. Del opp brokkoli og blomkål i mindre buketter. Skjær baconet i små biter på cirka 1 cm.
4. Bland sammen Mills Majones, melk, hvitløkspulver, salt og pepper i en bolle.
5. Varm opp en stekepanne på middels varme med Flytende Melange. Stek baconbitene til de er gylne og sprø, cirka 5 minutter.
6. Ha brokkoli, blomkål, pastaskruer og bacon i en ildfast form og hell over majones-blandingen.
7. Dryss over revet ost på toppen.
8. Steke brokkoligratengen på midterste rille i cirka 20 minutter, til osten er gyllen og grønnsakene er møre.
Mangler det mel eller noe?
Hei Guttorm! Nei, det skal ikke være mel i denne oppskriften. Lykke til hvis du lager denne nydelige gratengen 🙂