Kremet fiskesuppe med kaviar
Enkel
30 min
Visste du at fiskesuppen får ekstra god smak når du tilsetter kaviar? Kaviaren tilfører en nydelig røkt smak og er full av den femte smaken, umami. Denne enkle fiskesuppen er ferdig på en halvtime og passer godt både til hverdag og til fest.
Ingredienser
4 porsjon
4 stk gulrøtter
1 stk purreløk
1 stk sellerirot, liten
1 ss Flytende Melange
3 ss hvetemel
1 liter fiskebuljong
3 dl melk
2 dl fløte
300 gram laks, i biter
300 gram torskefilet, i biter
0.5 ts salt
0.5 ts pepper
1 ss frisk gressløk eller persille
Produkter i oppskriften
Mills Original kaviar
Mills kaviar er et tradisjonsrikt pålegg som generasjoner av nordmenn har hatt på brødskivene gje… Les mer
Slik gjør du
1. Skjær gulrøtter, purreløk og sellerirot i strimler.
2. Varm opp Flytende Melange i en kjele. Fres gulrøtter, purreløk og sellerirot i 3 minutter. Dryss over mel og rør rundt et par ganger.
3. Ha i fiskebuljong, melk og fløte, kok opp og la suppen småkoke i 15 minutter.
4. Tilsett fisk og kaviar, og la suppen småkoke i 5 minutter til.
5. Smak til med salt og pepper, og dryss over litt frisk gressløk eller persille.
Kommentarer