Frisk og kremet pastasalat med sitronkylling
Kremet pastasalat er salatfavoritten som passer like godt til middagen som til matpakken, eller som en del av koldtbordet. Prøv denne smakfulle og friske varianten med biter av saftig sitronkylling, og fyll pastasalaten med dine favorittgrønnsaker. Pastasalaten kan serveres enten lun eller kald, og holder i opptil tre dager i en lukket beholder i kjøleskapet.
Ingredienser
Sitronkylling
Sitrondressing
Salat
Produkter i oppskriften
Slik gjør du
Sitronkylling
1. Kutt kyllingfileten i strimler.
2. Bland sammen Flytende Melange, honning, timian, salt og pepper i en bolle. Riv sitronskallet med et fint rivjern og press ut sitronsaften. Knus hvitløksfeddene og bland alt sammen i bollen.
3. Vend kyllingstrimlene i marinaden.
4. Varm opp en stekepanne på middels sterk varme.
5. Ha kyllingstrimlene over i stekepannen sammen med marinaden. Gi kyllingstrimlene en rask bruning på alle sider.
6. Senk temperaturen til lav, ha på lokk og la kyllingen småsteke i 5 minutter.
Sitrondressing
Salat
1. Kutt opp salat, cherrytomater og sukkererter.
2. Bland sammen pasta, kylling, salat, cherrytomater og sukkererter i en stor bolle og vend inn dressingen. Server med en gang for lun variant eller la den stå i kjøleskapet til den skal nytes.
Tips!
Fyll pastasalaten med dine favorittgrønnsaker eller det du har av grønnsaker i kjøleskapet. Tilsett gjerne litt finhakket vårløk for en mer krydret variant.
Kommentarer