Kremet rosenkålsalat med bacon
Enkel
15 min
Denne kremede rosenkålsalaten med bacon og chili er et spennende tilbehør til ribbe, så vel som kalkun og lutefisk. Salaten er enkel å lage, knasende god og full av smak.
Ingredienser
1 porsjon
600 gram rosenkål, fersk eller frossen
2 ss Flytende Melange
150 gram bacon
0.5 stk rød chili (valgfritt)
165 gram Mills Ekte Majones
1 ts pepper
Produkter i oppskriften
Mills Ekte Majones
Mills Ekte Majones er den originale majonesen, og smaken som nordmenn har foretrukket siden 1951.
Les mer
Slik gjør du
1. Kok opp en kjele med vann på høy varme og ha i rosenkålen når vannet fosskoker. La den koke i 5 minutter. Sil av vannet.
2. Varm opp en stekepanne med Flytende Melange på middels høy varme og fres baconet til det er sprøtt, cirka 5 minutter.
3. Del opp chili i tynne skiver.
4. Ha rosenkålen og chilien over i stekepannen og fres i 3 minutter sammen med baconet.
5. Ha alt over i en bolle og avkjøl.
6. Tilsett Mills Majones og pepper, rør alt godt sammen og server.
Ser nydelig ut! Men hvor mange mennesker er 1 porsjon til? Skal ha som tilbehør til kalkun. God jul!
Hei Hilde! Så hyggelig å høre at oppskriften frister! Det kommer litt an på om du har annet tilbehør til kalkunen også, men vanligvis vil en porsjon være nok til fire-fem personer. Lykke til, og god jul til deg! 🙂