Landbrød med leverpostei og stekte epler
Enkel
15 min
Syrlige epler blir ekstra søte når de stekes i panna med honning, og de er den perfekte følgesvenn til en smakfull leverpostei. Prøv kombinasjonen på en skive landbrød og du vil garantert bli hektet.
Ingredienser
2 porsjon
2 skiver landbrød, eller annet godt brød
2 stk epler
1 ss honning
1 ts fersk timian
1 ts salt
Produkter i oppskriften
Mills Ovnsbakt Leverpostei
Mills Ovnsbakt Leverpostei er bakt i stekeovn på den gode gamle måten. Dette gjør at posteien bev… Les mer
Slik gjør du
1. Del epler i båter og fjern kjernen.
2. Stek eplebåtene raskt i en varm panne med Flytende Melange med smør- og rapsolje til de er så vidt myke.
3. Vend inn honning, salt og hakket timian, og stek videre i 1 minutt.
4. Del Mills Ovnsbakt leverpostei i skiver og legg på brødskivene. Topp med de stekte eplene og mer hakket timian.
Kommentarer