Ovnsbakte potetbåter med røkt paprikamajones
Ovnsbakte potetbåter er et fint alternativ til pommes frites om du ikke vil bruke tid på å fritere. At potetene kan beholde skallet på gjør også potetbåter til et enkelt alternativ, og passer ekstra godt hvis du skal lage tilbehør til mange. En røkt paprikamajones er perfekt følge til nystekte potetbåter, og smaker også nydelig til fiskeburger eller andre fiskeretter av hvit fisk.
Ingredienser
Ovnsbakte potetbåter
Røkt paprikamajones
Produkter i oppskriften
Slik gjør du
Ovnsbakte potetbåter
1. I denne oppskriften har vi brukt 8 store poteter som tilsammen utgjør 1,2 kg.
2. Sett på ovnen på 220 grader.
3. Skyll potetene godt. Del hver potet i seks båter. Behold skallet på.
4. Bland Flytende Melange med tørkede urter og salt.
5. Fordel potetene og hele hvitløksfedd i en ildfast form.
6. Dryss over blandingen av Flytende Melange, urter og salt, og vend potetene til de er godt dekket av blandingen.
7. Sett potetbåtene i en varm ovn i cirka 30 minutter til potetene er gylne og sprø. Du kan bruke en spiss kniv for å se om potetene er møre.
Kommentarer