Klassisk potetsalat med fennikel
Enkel
30 min
Klassisk potetsalat går aldri av moten og er like populær til julemat som sommerens grillretter. Fennikel gir potetsalaten det lille ekstra.
Ingredienser
4 porsjon
8 stk poteter
0.5 stk fennikel
0.5 stk rødløk
0.5 stk purre
3 ss hakket sylteagurk
2 ss finhakket bladpersille
2 dl Mills Ekte Majones
2 dl lettrømme
1 ts dijonsennep
1 ss eplesidereddik
0.5 ts salt
0.25 ts pepper
Produkter i oppskriften
Mills Ekte Majones
Mills Ekte Majones er den originale majonesen, og smaken som nordmenn har foretrukket siden 1951.
Les mer
Slik gjør du
1. Del potetene i biter og kok møre i lettsaltet vann.
2. Hell av vannet og avkjøl potetbitene.
3. Finstrimle fennikel, finhakk rødløk, og del purre i tynne skiver.
4. Vend alt sammen med hakket sylteagurk og bladpersille.
5. Rør sammen Mills majones, rømme, sennep, eplesidereddik, salt og pepper, og vend inn med poteter og grønnsaker.
Tips!
Bruker du poteter med tykt skall, så er det lurt å skrelle dem før koking.
Kommentarer