Rekecocktail med mango, chili og koriander
Enkel
30 min
Rekecocktail har vært en populær forrett i Norge helt siden Ingrid Espelid Hovig laget den engelske klassikeren på fjernsynskjøkkenet på slutten av 1960-tallet. Her får du en moderne og friskere vri på rekecocktailen med mango, chili og koriander.
Ingredienser
4 porsjon
Thousand island-dressing
165 gram Mills Ekte Majones
0.5 dl rømme
2 ss sitronsaft
1 ts salt
1 ts pepper
2 dl søt chilisaus
6 skiver sylteagurk
0.5 ts salt
0.25 ts pepper
Fyll
400 gram reker uten skall
1 stk mango
1 stk rød chili
65 gram ruccula
Frisk koriander
Produkter i oppskriften
Mills Ekte Majones
Mills Ekte Majones er den originale majonesen, og smaken som nordmenn har foretrukket siden 1951.
Les mer
Slik gjør du
1. Ha alle ingrediensene til Thousand Island-dressingen i en blender eller en stavmikser, og kjør til du får en kremet dressing uten klumper.
2. Rens rekene.
3. Del mango i biter og chili i skiver.
4. Legg reker, mango, chili og ruccula lagvis i et glass.
5. Fordel dressingen over rekecocktailen og topp med litt frisk koriander.
Kommentarer