
Rekecocktail med mango, chili og koriander
Enkel
			30 min
		Rekecocktail har vært en populær forrett i Norge helt siden Ingrid Espelid Hovig laget den engelske klassikeren på fjernsynskjøkkenet på slutten av 1960-tallet. Her får du en moderne og friskere vri på rekecocktailen med mango, chili og koriander.
Ingredienser
4 porsjon
					
				Thousand island-dressing
				165 gram Mills Ekte Majones
			
			
		
				0.5 dl rømme
			
			
		
				2 ss sitronsaft
			
			
		
				1 ts salt
			
			
		
				1 ts pepper
			
			
		
				2 dl søt chilisaus
			
			
		
				6 skiver sylteagurk
			
			
		
				0.5 ts salt
			
			
		
				0.25 ts pepper
			
			
		Fyll
				400 gram reker uten skall
			
			
		
				1 stk mango
			
			
		
				1 stk rød chili
			
			
		
				65 gram ruccula
			
			
		
				 Frisk koriander
			
			
		Produkter i oppskriften
						Mills Ekte Majones
						
				
							Mills Ekte Majones er den originale majonesen, og smaken som nordmenn har foretrukket siden 1951.
 Les mer
						
					Slik gjør du
1. Ha alle ingrediensene til Thousand Island-dressingen i en blender eller en stavmikser, og kjør til du får en kremet dressing uten klumper.
2. Rens rekene.
3. Del mango i biter og chili i skiver.
4. Legg reker, mango, chili og ruccula lagvis i et glass.
5. Fordel dressingen over rekecocktailen og topp med litt frisk koriander.




Kommentarer